Martin van Zurk, 45 jaar , Leeuwarden: 6-10-68 * - † 22-1-2014

   

Martin vond de 3de helft in de kantine van FVC met zijn voetbalmaten machtig !
Geen grote voetballer anders had zijn vader Jelle (scout van Cambuur) hem al lang naar Cambuur gehaald.

Martin en visclub 't Dobbertje.
Het vissen vond hij wel best maar hij was buitengewoon enthausiast over de buitensporige activiteiten van 't Dobbertje zoals het Sinterklaasfeest met de Dominicaanse Zwarte Piet en de dropping in de Deelen. Daarom paste hij precies bij visclub 't Dobbertje.
Martin is slechts 45 jaar geworden.


Henk Hofstra , 62 jaar , Leeuwarden: 23-9-52* - † 7-9-2015

   

Henk en schoonzoon Jacky Bakker. Beide één en al ontspanning, genietend aan de waterkant en de activiteiten van Visclub 't Dobbertje. Henk Hofstra is de winnaar van de felbegeerde wisselbokaal met een snoek van 93 cm in 2005 en winnaar in 2008. Een schitterende foto van Henk met de Snoek van 93 cm. Je wordt er stil van als je kijkt naar beide. Voor eeuwig Henk Hofstra in de Galerij der Kampioenen.

   
     

Johannes van Dijk , 55 jaar , Leeuwarden: 31-8-1960* - † 29-3-2016

   

"mei safolle minsken in protte wilehad, safolle moaie dingen mei makke"
Johannes een TOPkaatser, uitstekende keeper, fanatiek in alles en dus ook in het vissen. Johannes won nooit de wisselbeker maar waar was wel winnaar samen met Binne Kooistra van de soundmixshow visclub 't Dobbertje. Wilde er absoluut bij zijn op de visdag in oktober 2015. Aan de waterkant met Johannes over veel onderwerpen gesproken, hield van een goed gesprek.
Lid van verdienste, mooie man !