- Johan Hiemstra alias gympie

Is erelid van onze club geworden in 1999. Hij is een lid van het eerste uur en is een zeer sportieve visser, is behulpzaam en altijd vriendelijk. Is een zeer kundig visser. De voornaamste reden dat hij erelid van onze club is geworden komt doordat hij bij een evenement van onze club één van onze leden heeft gered van de verdrinkingsdood.

 

- Gerard (Herman) van Loon

Is erelid van onze club geworden in 2001. Het erelidmaatschap verdien je niet zomaar. Gerard is een bijzonder mens en houdt het bestuur altijd scherp. Een incident herinnert het bestuur als de dag van gisteren, "wanneer ben je nu kampioen? Is dat met de meeste lengte of de grootste snoek?" Er is hierin, door toedoen van Herman, duidelijkheid geschept. Gerard Herman heeft de meest begeerde prijs namelijk de wisselbokaal van de visclub het Dobbertje beschikbaar gesteld. Dit geeft maar weer aan hoe hij begaan is met het wel en wee van onze fantastische club.

 

- Andre van der Leij alias de Lepelaar

Is erelid van onze club geworden in 2002. Hij was één van de oprichters van visclub 't Dobbertje en heeft zich vele jaren ontzettend goed ingezet voor onze club. Veel tijd en energie heeft hij hierin gestoken. Hij is 13 jaar secretaris geweest van onze club. Andre is dus een lid van het eerste uur, is een ontzettend betrokken lid en heeft altijd weer ideeën. Is één van de hoofdrolspelers bij de 2 uitgegeven films van Visclub 't Dobbertje.
De naam lepelaar heeft hij in het verleden gekregen, de vogel de lepelaar heeft een brede platte snavel. Andre heeft het vermogen om deze platte snavel met één van z'n eigen atrributen na te bootsen, vandaar de naam LEPELAAR

 

- Sjoerd Wijbenga alias Grapke

Was al ruim 25 jaar bestuurslid en pas op sien 40 jarig bruiloft onderskeiden als erelid van de mooiste club van ut Noorden.

 

- Kees Beek  - lid van verdienste 

tekst