Burgemeester Crone vol lof over 25 jarig jubileum Visclub 't Dobbertje

https://www.visclubhetdobbertje.nl/media/plaatjes/burgemeester_crone.jpg

Geacht bestuur en leden van Visclub 't Dobbertje,


Dit jubileum kan en mag niet ongemerkt voorbijgaan. Namelijk 25 jaar Visclub "het dobberjte" is uniek. In januari 2017 zal er, heb ik gehoord, een klinkend feest gevierd worden waarbij de hele stad op zijn grondvesten zal schudden.


Sinds het begin van de oprichting in 1991 is deze vereniging altijd een levendige en gezellige visclub van bijna 35 leden gebleven. In deze 25 jaar waren er vele hoogtepunten, zoals de legendarische feestavonden, sinterklaasavond, dropping, speurtochten, tenniswedstrijden en uiteraard de jaarlijkse visdag. Vele artiesten zijn deze periode de revue gepasseerd en inmiddels landelijk doorgebroken.

 

Ik wil mijn waardering uitspreken over de manier waarop bestuur en leden gewerkt hebben om, in de nu meer dan 100.000 inwoners tellende gemeenschap Leeuwarden, een gezonde vereniging in stand te houde. Een speciale gelukwens is op zijn plaats voor de heer S. Wijbenga, lid van het eerste uur, met zijn 25-jarig jubileum. Dit heugelijke feit voor de heer Wijbenga mag, naar ik hoop, een voorbeeld zijn voor de jeugd van Leeuwarden en ver daarbuiten.

Bestuur, leden en gasten, mag ik u allen, namens het gemeentebestuur van Leeuwarden, een geanimeerd samenzijn toe wensen en behouden vangst en nogmaals proficitat...

 

Namens de Gemeente Leeuwarden.

drs. F.V.C. Crone, Burgemeester van Leeuwarden